Uticaj profesionalne fotografije pri izradi sajta

 Home / Blog / Uticaj profesionalne fotografije pri izradi sajta
Podeli na društvenim mrežama:

Image title


Slika govori više od 1000 reči - to je jedna poduža priča. Vrlo je važno da ta priča bude ispričana na najbolji mogući način.
U samom dizajnu sajta, fotografija zauzima najveći deo, čak oko 70%. vrlo je važno da fotografije na sajtu budu realne, ono što vi zapravo nudite. Ako fotografije na sajtu, budu lažne, ili previše obrađene, klijenti će samtrati da su prevareni.

Klijenti dosta obraćaju pažnju čak i na najsitnije detalje na samom sajtu.
Ukoliko vaš posao prikažete slikama koje nisu kvalitetne, slikane mobilnim telefonom ili lošim fotoaparatima, postoji verovatnoća da ćete odbiti klijente, a to ne želite.

Mi mislimo da svako treba da radi svoj posao, ako moler kreči vašu sobu, vozač autobusa - vozi autobus, zašto mislite da vam fotograf nije bitan? Fotografi su ljudi koji su školovani za svoj posao i koji imaju jako kvalitetnu opremu kojom će vašu firmu ili organizaciju predstaviti u najboljem svetlu a vaš sajt učiniti profesionalnijim i lepšim.

Slike koje dobijete od našeg fotografa, možete koristiti kasnije za razne vidove oglašavanja, facebook kampanje, flajere, bilborde i slično. Sve slike dobijate u visokoj rezoluciji.

Ukoliko
profesionalno fotografisanje dogovorimo pri izradi sajta, ova usluga će biti itekako pristupačna a vi ćete biti prezadovoljni i sajtom i daljim rezultatima.


Više o profesionalnoj fotografiji, pogledajte na sledećem linku:

http://www.sajtovi-izrada.com/profesionalna-fotografija.html
Podeli na društvenim mrežama: