Reklamirajte mali biznis za samo 100€ mesečno

 Home / Blog / Reklamirajte mali biznis za samo 100€ mesečno
Podeli na društvenim mrežama:

Ukoliko imate mali biznis i razmišljate o reklamiranju, preporučujemo da svakako jedan deo vašeg budžeta isplanirate da uložite u internet marketing.

Ukoliko nemate internet sajt, neophodna je izrada sajta , po cenama već od 200 evra.
Detaljan cenovnik možete pogledati na sledećem linku:
https://www.sajtovi-izrada.com/cena-izrade-sajta.html


Reklamiranje malog biznisa

Gde da uložite novac?

1. Istraživanje i praćenje rada konkurencije i mogućih klijenata / 10e mesečno


Praćenje konkurencije je veoma bitna stavka. Da biste znali gde i kako se konkurencija reklamira neophodno je da je redovno pratite.
Pored konkurencije neophodno je izabrati ciljanu grupu i fokusirati se na nju. Na osnovu istraživanja ciljane grupe možete doći do veoma bitnih informacija koje će vam kasnije smanjiti potrušnju a dati veće rezultate.


2. Email kampanje

Pri izradi sajta zatražite od agencije da vam omogući na sajtu prijavljivanje na newslatter sistem. Skupljajte mailove klijenata, trebaće vam.

I ako vam tako ne izgleda mailovi još uvek daju odlične rezultate. Potrudite se da napravite zanimljive mailove. Nemojte preterivati sa količinom informacija, neka daju jasnu poruku. Nemojte ni preterivati sa količinom emailova.

Ono što je najbolje, ovaj sistem oglašavanja je potpuno besplatan jer i sami možete da šaljete mailove ili da jednostavno uložite u izradu sistema za slanje mailova.


3. Povećajte prisutnost na društvenim mrežama

Facebook, Google+, Instagram,... Odličan način da povećate svest ljudi o svom poslu je da budete "on line".

Uložite 50-70 evra mesečno na oglašavanje putem Facebooka i Instagrama i sigurni smo da ćete za samo par meseci imati odlične rezultate. Na društvenim mrežama objavljujte sadržaj koji je interesantan za vaše klijente.

Ukoliko niste dovoljno vešti u kreiranju i optimizaciji kampanja na društvenim mrežama, možete posetiti našu stranicu vezanu za internet marketing i zatražiti našu ponudu za oglašavanje.


Nijedna ponuda ne bi odgovarala svim biznisima. Za više informacija gde da uložite novac u reklamiranje za vaš biznis, budite slobodni da nas kontaktirate.Podeli na društvenim mrežama: