Izrada web stranice prema korisnicima

 Home / Blog / Izrada web stranice prema korisnicima
Podeli na društvenim mrežama:

Izrada web stranice prema korisnicima


Pre nego što napravite web stranicu, prvo morate da razmislite o jednom važnom pitanju, a to je: Ko je vaša ciljana publika - ko su vaši klijenti?

Ukoliko ne znate ko vam je ciljana publika može doći do toga da sajt ne vrši svoju funkciju i da dobijete veliki "Bounce rate" (Bounce rate - procenat posete samo jedne stranice na sajtu - korisnici dođu, nisu našli ništa što je njima zanimljivo i odmah potom izašli). Ukoliko ciljate starije ljude, sajt treba da bude vrlo jednostavan, navigacija vrlo prosta, što manje stranica koje daju informacije. Ukoliko ciljate mlade ljude sa svojom web stranicom, morate razmišljati o tome da ti ljudi nemaju dosta vremena i da žele čim dođu na stranicu, da dobiju informacije koje traže.


Izrada web stranica nije toliko jednostavna. Da bi korisnici sajta bili zadovoljni, potrebno je da po njima gradite vašu web stranicu. Pre svega organizujte sadržaj sajta onako kako bi vašim korisnicima to najviše odgovaralo.

Svakako savetujemo da se pre razmišljanja o sadržaju, prvo konsultujete sa nama. Naravno, mi pravimo sajtove onako kako naši klijenti traže ali smo spremni da naše klijente i posavetujemo.


Podeli na društvenim mrežama: