Izrada sajta za nekretnine - web izlog

 Home / Blog / Izrada sajta za nekretnine - web izlog
Podeli na društvenim mrežama:

Izrada sajta za nekretnine


Da li da napravite sajt ili da koristete oglase kao što su halooglasi, nekretnine.rs itd?

Ukoliko se i dalje pitate šta je bolje, zamislite sve stanove koji se izdaju ili prodaju na jednom mestu. To je na hiljade stanova. Zašto bi neko baš izabrao stan koji vi kao agencija izdajete?
Ili još gora varijanta ako plaćate za isticanje takvih oglasa. Zašto biste punili džepove oglasnicima, napravite svoj sajt i njega reklamirajte.
Ukoliko izreklamirate vaš sajt za nekretnine i neki klijent uđe na njega, mnogo su veće šanse da stan nađe kod vas na sajtu, razume se, stan koji vi izdajete, nego da napusti sajt pa da opet traži dalje.

Izrada sajta za nekretnine je u početku veliki izdatak, ali kada sve saberete i oduzmete, izrada ovakvog sajta je jedino što može da pokrene vaš biznis što su sve velike agencije već shvatile.

Želite sajt za vašu agenciju?

Možemo vam ponuditi veoma kvalitetan i profesionalno odrađen program za nekretnine, koji možemo povezati sa vašim internet sajtom. Omogućićemo vam da kroz administratorski deo, koji vidite samo vi, možete dodavati nove stanove (slike, opis, lokaciju, naziv itd), kao i informacije koje bi bile vidljive samo vama (podaci vlasnika, tačna lokacija, kome i kada je stan izdat i sve što vam je neophodno za funkcionisanje vaše agencije).

Na vrlo jednostavnom interfejsu, na našem jeziku imaćete potpunu kontrolu sa veoma brzim pristupom svim informacijama o stanovima koje imate u ponudi.

Ukoliko vas neko pozove telefonom, samo kroz par klikova možete doći do svim stanova koje su potrebni klijentu koji zove. Na taj način će vama posao biti daleko lakši a klijenti će biti prezadovoljni jer će sve potrebne informacije dobiti veoma brzo.

Sve detaljne informacije o sajtovima za nekretnine možete dobiti preko telefona ili putem maila, koje možete videti na našoj kontakt formi: Kontakt - Global Webmasters

Detalje možete pogledati i na našoj stranici:
http://www.sajtovi-izrada.com/izrada-sajta-za-nekretnine.html


Podeli na društvenim mrežama: