Google AdSense naplata

 Home / Blog / Google AdSense naplata
Podeli na društvenim mrežama:

Google AdSense je sistem koji omogućava da na lak način zaradite novac sa vašeg sajta ili bloga. Sistem radi tako što vi postavite kratak programski kod koji prikazuje oglase na vašem sajtu. Svaki put kada neko klikne na Google AdSense oglas na vašem sajtu vi zarađujete određeni novac. Računica je laka - što više poseta na sajtu imate - imaćete više klikova na oglase - imaćete veću zaradu.

Naplata od Google AdSense

Naplata od Google AdSense-a je do skoro bila moguća samo preko Google AdSense čekova.
"Google

Procedura naplate je sledeća:
Svaki mesec kada dostignete minimalnu zaradu od 70 evra - 100 dolara, na kraju meseca Google vam šalje ček. Ček stigne za oko 7-10 dana.
Kada ček stigne, nosite ga u banku, predate i čekate na unovčenje čeka između mesec i dva meseca - zavisi od banke.
Najbolja banka za naplatu po našoj proceni je Banca Intesa. Službenici ove banke su upoznati sa čekovima kompanije Google. Nije kao kod ostalih banaka gde službenici prosto ne žele ni da pogledaju ček jer nisu sihurni kako se unovčava. Kod Intese se čeka 45 dana na unovčenje.

Od skoro je omogućen i drugi - bolji vid naplate čekova.

Naplata od Google AdSense direktno na račun

Google Wire Transfer - Srbija

"Google

Google AdSense može poslati i novac direktno na vaš račun u banci.
Potrebno je imati devizni račun u nekoj banci u Srbiji. Od banke je potrebno uzeti SWIFT kod banke. Na Google AdSense nalogu je potrebno podesiti na sistemu za naplatu Wire Transfer. Pri podešavanju ove vrste naplate potreban vam je i IBAN. IBAN je međunarodni broj bankovnog računa, obično se nalazi na kartici koju dobijete od banke.
Nakon toga Google vam uplaćuje novac direktno na vaš račun i ne morate čekati na unovčenje, već samo podignete novac sa vašeg računa u banci.


Podeli na društvenim mrežama: