Besplatne slike za izradu sajta

 Home / Blog / Besplatne slike za izradu sajta
Podeli na društvenim mrežama:

Potrebne su vam profesionalne slike za preuzimanje i korišćenje na sajtu? Nemojte brinuti, možete da ih pronađete potpuno besplatno.

Besplatne slike za preuzimanje

Slike veoma utiču na lepotu vašeg sajta i sada je prosto nezamislivo da uradite sajt bez profesionalne fotografije. Naravno, ukoliko imate budžeta svakako je najbolje da platite profesionalnog fotografa koji će prema vašim potrebama uraditi fotografije sa kojima ćete svakako biti zadovoljni.

Ukoliko su vam potrebne fotografije koje su usko povezane za vaš biznis i za posao koji radite, svakako ćete morati da razmislite o ostavljanju budžeta i za fotografa. 

Ukoliko ipak mislite da ne morate u startu koristiti svoje fotografije, možete potražiti na internetu besplatne / profesionalne fotografije koje možete koristiti na vašem sajtu. Prilikom izrade sajta se obavezno posavetujte sa ljudima koji vam prave sajt, sigurno su upoznati koje fotogradije mogu a koje ne mogu koristiti pri samoj izradi sajta.

Naš predlog za besplatne fotografije je svakako sajt:

https://www.pexels.com


Ovaj sajt je veoma popularan i nudi razne fotografije koje možete koristiti pri izradi sajta - samo naravno obratite pažnju na uslove korišćenja pri preuzimanju.


Nikako ne preporučujemo da slike pretražujete na Google pretrazi i da koristite bilo koje fotografije koje se tu nađu. Kazne za nezakonito korišćenje fotografija su veoma velike.


Podeli na društvenim mrežama: